Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)
Σημαντική τοποθέτηση του Νίκολα Βούισιτς για την «πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός στους διαιτητές μετά το 0-1 της Μακάμπι στη σειρά των play offs της Euroleague»
Κριτική στη Euroleague άσκησε ο Νίκολα Βούισιτς για τον τρόπο διαχείρισης των πιέσεων που άσκησε ο Παναθηναϊκός σε διαιτητές, οπαδούς και στη διοργανώτρια αρχή, μετά το 0-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί των «πράσινων» στα play offs της διοργάνωσης.
Το στέλεχος των Ισραηλινών τόνισε ότι στη συνέχεια η Euroleague μπερδεύτηκε και όρισε τους ίδιους διαιτητές σε 4 συνεχόμενα ματς της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, βάζοντας «φωτιά» σε όλη τη διοργάνωση και έριξε… βόμβες για το ευρωπαϊκό του τριφυλλιού.
Συγκεκριμένα, ο Βούισιτς αναφέρεται στους Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς κατά βάση που ορίστηκαν και στα 4 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στον δρόμο για την κατάκτηση. Οι δύο ρέφερι σφύριξαν τα δύο τελευταία ματς με τη Μακάμπι, το Game 4 και το Game 5 δηλαδη, ενώ ήταν αυτοί που ορίστηκαν τόσο στον ημιτελικό με τη Φενέρ όσο και στον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ. Και ο Βούισιτς στάθηκε στις δηλώσεις του ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βούισιτς:
«Πήγαμε και τους κερδίσαμε εκεί (σ.σ ΟΑΚΑ), και μετά άρχισαν αν ασκούν πίεση παντού, στους διαιτητές, στους οπαδούς, στην Ευρωλίγκα. Στην συνέχεια η Ευρωλίγκα… μπερδεύτηκε και όρισε τους ίδιους διαιτητές σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια».
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία