Πού θα καταλήξει όλη αυτή η ένταση που συσσωρεύεται; Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:40 με ένα συνταρακτικό επεισόδιο.
Αναλυτικά όσα περιμένουμε να δούμε:
Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος δεν είναι καθόλου χαρούμενος όταν πληροφορείται ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον.
Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προσλάβει μια γραμματέα για να τον βοηθάει. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους. Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου.
Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να της ευχηθεί, η Αθηνά όμως την αιφνιδιάζει λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».