Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να αναλάβει και επίσημα τη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιούρκεν Κλοπ που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολλανδός υπέγραψε τα συμβόλαια με τους «κόκκινους» και πλέον απομένει μια μικρή εκκρεμότητα με κάποια χαρτιά όσον αφορά τους βοηθούς του Ολλανδού τεχνικού για να μπορέσει να πιάσει δουλειά.
Έτοιμος να πιάσει δουλειά στους Reds είναι ο Άρνε Σλοτ.
Το γεγονός μάλιστα επιβεβαίωσαν τόσο ο ίδιος ο Σλοτ, που στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι προπονητής εκεί την επόμενη σεζόν», όσο και η ίδια η Φέγενορντ δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο X αναφέροντας: «Η εποχή του Άρνε Σλοτ πλησιάζει στο τέλος της. Ας απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
?? Arne Slot formally signs his contract as new Liverpool head coach today, all documents are in place.
The official announcement will follow with #LFC desired timing.
Work permit still pending for some of his staff members and then it will be all sealed. pic.twitter.com/246v1kWIIG
«Τελειώνουν» οι Μάτιπ και Τιάγκο Αλκάνταρα από την Λίβερπουλ
Τέλος εποχής για τους Ζόελ Μάτιπ και Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Μερσεϊσάιντ ανακοίνωσε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν ως ελεύθεροι. Δύο εκ των αγαπημένων παιδιών του Γιούργκεν Κλοπ θα αφήσουν τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν μαζί με το Γερμανό τεχνικό, ο οποίος επίσης θ αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο Μάτιπ υπήρξε μέλος της ομάδας για 8 χρόνια. Ο σέντερ μπακ δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για την παραμονή του στην ομάδα αυτή την οκταετία. Ο στόπερ των «ρεντς» σημείωσε 201 συμμετοχές στην ομάδα και εξαιτίας ενός τραυματισμού, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε για την Λίβερπουλ ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη.
Ο Μάτιπ ήταν μέλος του συλλόγου σε μια περίοδο μεγάλων επιτυχιών, με κορυφαία όλων την κατάκτηση του Champions League το 2019 και την κατάκτηση της Premier League ένα χρόνο αργότερα. Μετά από τέσσερις σεζον, 98 εμφανίσεις και 6 γκολ και ο Τιάγκο Αλκάνταρα αναζητά την νέα του ομάδα.
Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει πριν από την έλευση του Ισπανού στην ομάδα ότι : «Πριν ακόμη έρθει στη Λίβερπουλ, πίστευα ότι αν αγαπάς πραγματικά το ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ λογικό αν παρακολουθούσες τον Τιάγκο Αλκάνταρα να παίζει». Ο Αλκάνταρα κατέκτησε με το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ, το Emirates FA Cup και το FA Community Shield το 2022.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.