Το να ανήκεις στη βασιλική οικογένεια δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση. Σκάνδαλα, αντιπαλότητες και ναρκισσισμοί, είναι αρκετοί για να δημιουργήσουν σοβαρά θέματα στις ανθρώπινες σχέσεις. Για την τέως ελληνική βασιλική οικογένεια, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει ιδιαίτερα. Η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μια μεγάλη και αρκετά δεμένη οικογένεια, με αποτέλεσμα να μην διστάζουν να διασκεδάζουν όλοι μαζί δημοσίως.
Αυτή τη φορά, η πριγκίπισσα Ολυμπία, η οποία κάνει τα δικά της βήματα στον κόσμο της μόδας, είχε μια απίθανη ιδέα που άρεσε πολύ στα social media. Για την ακρίβεια, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το “love challenge”. Στο challenge αυτό, ζητάει απ’ όλα τα μέλη της οικογένειας, να συμπληρώσουν με το χέρι τους, την καρδιά που σχηματίζει.
Η πριγκίπισσα Ολυμπία φαίνεται να τραβά το απόσπασμα, παρακινώντας τα αδέλφια και τους γονείς της να ενώσουν τα δάχτυλά τους για να σχηματιστούν καρδιές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας