Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Γλύξμπουργκ: Στις Σπέτσες για διακοπές - Συναντήθηκε με παιδικούς φίλους του πατέρα του

Παύλος Γλύξμπουργκ: Στις Σπέτσες για διακοπές – Συναντήθηκε με παιδικούς φίλους του πατέρα του

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έχει ανεβάσει αρκετό υλικό από τις διακοπές του στους λογαριασμούς του στα social media.

Τα ελληνικά νησιά επέλεξαν για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ για να περάσουν τις διακοπές του.

Παύλος Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ ξεκίνησαν τις διακοπές τους από νησιά του Ιονίου, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων στους Παξούς με τον γιο του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας να ανεβάζει αρκετό υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στις Σπέτσες, ένα νησί που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Παύλου, καθώς εκεί παντρεύτηκε ο αδερφός του, ενώ και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να το επισκέπτεται τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από τις Σπέτσες. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επισκέφθηκε γκαλερί του νησιού και συγκεκιρμένα την έκθεση της Eυγενίας Λιβανού.

Ακόμα μοιράστηκε ένα ηλιοβασίλεμα από το νησί της Μπουμπουλίνας με τους ακολούθούς του, αλλά και μία συγκινητική φωτογραφία στην οποία συνάντησε τρεις παιδικούς φίλους του πατέρα του από το σχολείο.

Στη φωτογραφία ποζάρουν και οι τέσσερις χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. «Με αδελφικούς φίλους του πατέρα μου, Σπέτσες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το σπίτι που θέλει να αγοράσει στις Σπέτσες

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναζητάει σπίτι στην Ελλάδα και δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με την απόκτηση μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Η βίλα σε μια έκταση 50.000 τετραγωνικών, διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο, αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της Folie Folie και σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα αναμένεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ.

Μια σειρά από δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024