Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην έπαυλη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στα Χάμπτονς - Εδώ πέρασαν το Πάσχα [εικόνες]

Μέσα στην έπαυλη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στα Χάμπτονς – Εδώ πέρασαν το Πάσχα [εικόνες]

Το ζευγάρι φέρεται να δαπάνησε 16,5 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ)

Στην εντυπωσιακή έπαυλη της οικογένειας στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης βρέθηκαν για τις ημέρες του Πάσχα ο Παύλος Γλύξμπουργκ, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους ενώ η Άννα Μάρια με τον Φίλιππο και τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ προτίμησαν τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Μήλο για τις ημέρες αυτές.

Στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης η οικογένεια του Παύλου είπε το «Χριστός Ανέστη» στην Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην ίδια εκκλησία βρέθηκαν και τη Μεγάλη Παρασκευή με τους δύο μεγάλους γιους του Παύλου να σηκώνουν τον Επιτάφιο.

Το Πάσχα τα τραπέζια με τα κόκκινα αυγά άρχισαν να στρώνονται και ο Παύλος ευχήθηκε στους καλεσμένους που κάθισαν στο γιορτινό τραπέζι.

Το εντυπωσιακό σπίτι

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στα Χάμπτονς στοίχισε 15 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το elmueble.com, aυτό το εντυπωσιακό σπίτι βρίσκεται στην περιοχή των Χάμπτονς, συγκεκριμένα στο Σαουθάμπτον, περίπου 150 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι φέρεται να δαπάνησε 16,5 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ) για αυτό και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, πισίνα, γυμναστήριο και αρκετές βιβλιοθήκες. Είναι έργο του αρχιτέκτονα Peter Schulte και βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία.

Ένα από τα σημεία του σπιτιού που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η τεράστια κουζίνα με τη μεγάλη κεντρική νησίδα. Ο μαύρος πάγκος εργασίας έρχεται σε αντίθεση με το κυρίαρχο χρώμα, το λευκό. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος και έχει ανοιχτή και άμεση έξοδο στην τραπεζαρία.

Αυτό είναι ένα από τα οκτώ μπάνια στην  έπαυλη του Παύλου της Ελλάδας και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ.

Η υπαίθρια τραπεζαρία. Ποιος δεν θα ήθελε να φάει σε έναν χώρο σαν αυτόν, με μεγάλα παράθυρα και αξιοζήλευτη θέα στον κήπο.

Η πισίνα είναι λίγο χωριστά από το σπίτι, οπότε διαθέτει το δικό της σπιτάκι για να καλύψει τις ανάγκες όσων θέλουν να απολαύσουν αυτόν τον χώρο.

Αυτός ο χώρος βρίσκεται μέσα στο σπίτι της πισίνας. Βλέπουμε ότι διαθέτει μια μικρή κουζίνα στα αριστερά.

Το σπίτι περιβάλλεται πλήρως από πράσινο. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό, φροντισμένο κήπο, ο οποίος, ταυτόχρονα, χρησιμεύει για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, καθώς ο φράχτης που προστατεύει το σπίτι είναι καλυμμένος με φράχτες.

Οι γείτονες της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Γκουίνεθ Πάλτροοου, η Μπιγιονσέ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024