Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Γλύξμπουργκ: Προσωπικά χειρίζεται την αγορά ακινήτου στην Αθήνα

Παύλος Γλύξμπουργκ: Προσωπικά χειρίζεται την αγορά ακινήτου στην Αθήνα

Πότε θα τρέξουν οι εξελίξεις και σε ποιες περιοχές σκέφτεται να αγοράσει.

Προσωπικά χειρίζεται ο Παύλος Γλύξμπουργκ την υπόθεση για την αγορά ακινήτου στην Αθήνα καθώς παρότι δεν σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στην ελληνική πρωτεύουσα, θα περνάει περισσότερο χρόνο κοντά στη μητέρα του, Άννα Μαρία.

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και αναμένεται ξανά στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, επιθυμία όπως ανέφερε το στενό του περιβάλλον στην εκπομπή Live News να περνάει κάποιες μέρες, κάθε μήνα στην Ελλάδα, όπως έκανε ο πατέρας του, πριν επιστρέψει μόνιμα.

«Πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος περνούσε 5 με 6 μέρες κάθε μήνα στην Ελλάδα. Αυτό επιθυμεί να κάνει από εδώ και στο εξής ο Παύλος. Η ηλικία των παιδιών του, δεν επιτρέπει για την ώρα μια μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά το περιβάλλον του Παύλου.

Την ώρα που η σεναριολογία για αγορά ακινήτου από τον Παύλο στην Αθήνα έχουν φουντώνει, το στενό του περιβάλλον σημειώνει πως το θέμα της αγοράς ακινήτου στην Αθήνα, χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος ο Παύλος Γλύξμπουργκ και ήδη όπως αποκαλύπτουν στο Live News στενοί συνεργάτες του, έχει δει ορισμένα από τα διαμερίσματα εκατομμυρίων που έχουν προταθεί.

«Ο Παύλος δεν έχει αγοράσει ακίνητο στην Αθήνα. Συνεχίζει να βλέπει ο ίδιος ορισμένα από αυτά που έχουν προταθεί. Δεν έχει αφήσει το θέμα πάνω σε στενούς συνεργάτες του. Το χειρίζεται ο ίδιος προσωπικά. Είναι δεδομένο πως θέλει να αγοράσει και θα αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στους επόμενους μήνες», αναφέρει το περιβάλλον του Παύλου.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ εξετάζουν μια σειρά από ακίνητα στην Ηρώδου Αττικού, στην Πλάκα αλλά και στα Βόρεια Προάστια, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει. Οι παροχές, τα τετραγωνικά αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα μπορούν να ληφθούν γύρω από το ακίνητο, θεωρούνται κομβικής σημασίας για την αγορά.

«Οι προτάσεις από μεσιτικά γραφεία συνεχίζονται και αξιολογούνται. Δεν υπάρχει κάποια περιοχή στην Αθήνα που να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο αυτή», περιγράφει το περιβάλλον του Παύλου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι προσφορές από μεσιτικά γραφεία πληθαίνουν, με όλους τους επαγγελματίες να σκέφτονται πάντα τα κέρδη από μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν προταθεί είναι και ένα διατηρητέο νεοκλασικό 900 τετραγωνικών με θέα την Ακρόπολη. Εκτείνεται σε τρεις ορόφους, έχει υπόγειο αλλά και ένα καταφύγιο 219 τετραγωνικών στο δεύτερο υπόγειο. Με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στα 3.700.000 ευρώ.

Εξελίξεις μετά το Πάσχα

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα και να οριστικοποιηθούν μετά το ερχόμενο Πάσχα στα μέσα του Απρίλη.

«Η Άννα Μαρία και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας επιθυμούν να κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα. Τα προγράμματα αλλάζουν αλλά η επιθυμία της οικογένειας είναι να περάσουν εκείνες τις μέρες όλοι μαζί στην Ελλάδα», εξηγεί το περιβάλλον του Παύλου στο Live News .

Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορεί να έχουν φύγει από την Ελλάδα, όμως έχουν αφήσει πίσω στενούς συνεργάτες τους, που συγκεντρώνουν τις προσφορές ώστε μέσα στο επόμενο το ζευγάρι να καταλήξει στην αγορά ακινήτου.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024