Χωριστά έκανε πάσχα η τέως βασιλική οικογένεια – Οι πολυτελείς διακοπές της τέως βασιλικής οικογένειας
Στο Χάμπτονς βρέθηκε ο Παύλος Γλύξκμουργκ με την οικογένειά του για το Πάσχα, στη Μήλο η Άννα Μαρία με τον Φίλιππο και τη σύζυγό του.
Στην εντυπωσιακή έπαυλη της οικογένειας στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης βρέθηκαν για τις ημέρες του Πάσχα ο Παύλος Γλύξμπουργκ, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους ενώ η Άννα Μάρια με τον Φίλιππο και τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ προτίμησαν τη Μήλο για τις ημέρες αυτές.
Παρά τον αρχικό σχεδιασμό, η τέως βασιλική οικογένεια χωρίστηκε το φετινό Πάσχα με τις εικόνες από τις ΗΠΑ και τις Κυκλάδες στην Ελλάδα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Κάτοικοι της Μήλου που συνάντησαν τη σύζυγο του τελευταίου βασιλιά στην Ελλάδα, μιλούν στο LIVE NEWS για τις εντυπώσεις από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. «Με δέχτηκαν πολύ φιλικά, δέχτηκαν να βγούμε φωτογραφία. Μετά τους είδα πάλι και στην περιφορά, στον Επιτάφιο. Ο Φίλιππος νομίζω τον κράτησε».
H κυρία Ελένη που μιλάει στο MEGA, έβγαλε στην εκκλησία φωτογραφία με τον Φίλιππο, τη Νίνα Φλορ και την Άννα Μαρία, που όπως λέει έδειχνε να μην έχει ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της. «Μία θλίψη την είχε, αλλά ήταν πολύ καλή, φιλική και πρόσχαρη. Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία, τόσο ταπεινή» λέει χαρακτηριστικά.
Μετά τον Επιτάφιο, δείπνησαν σε ουζερί στα Πολλώνια της Μήλου, άφησαν στους υπαλλήλους πουρμπουάρ και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με όσους τους αναγνώρισαν και τους το ζήτησαν.
Το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα του Παύλο Γλύξμπουργκ στα Χάμπτονς
Στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης η οικογένεια του Παύλου είπε το «Χριστός Ανέστη» στην Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στην ίδια εκκλησία βρέθηκαν και τη Μεγάλη Παρασκευή με τους δύο μεγάλους γιους του Παύλου να σηκώνουν τον Επιτάφιο.

Το Πάσχα τα τραπέζια με τα κόκκινα αυγά άρχισαν να στρώνονται και ο Παύλος ευχήθηκε στους καλεσμένους που κάθισαν στο γιορτινό τραπέζι.
Πλέον, η τέως βασιλική οικογένεια ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της. Παύλος και Άννα Μαρία έχουν λάβει πρόσκληση για την στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο στις 6 Μάϊου κι αναμένεται να δώσουν το παρών.
Στη συνέχεια είναι πιθανό να βρεθούν στην Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει ο αρχικός σχεδιασμός του Παύλου, για αγορά κατοικίας στην Αθήνα.
- Rispet Home HEAVY DUTY: Η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού για σπίτια με κατοικίδια από τη ΜΕΓΑ
- Marfin: Στις φυλακές Ναυπλίου και Μαλανδρίνου οι δύο 42χρονοι
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων
- Μελόνι: Συνεργάτες της διαψεύδουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης της κυβέρνησης
- Το ΔΣ της ΚΕΔΕ ενέκρινε την κατανομή 5.537 θέσεων του Προγράμματος Απασχόλησης 55+ της ΔΥΠΑ στους Δήμους
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Αντόν Τσέχωφ: Πόσο κακός είναι ο κόσμος…
- Missing Alert για 22χρονη που εξαφανίστηκε την Τρίτη από την περιοχή Ελληνορώσων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442