Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Γλύξμπουργκ: Με νέο λουκ που παραπέμπει σε πειρατή

Παύλος Γλύξμπουργκ: Με νέο λουκ που παραπέμπει σε πειρατή

Η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ο Παύλος Γλύξμπουργκ φοράει ένα κάλυπτρο πάνω από το αριστέρο του μάτι.

Μπορεί το Halloween να πέρασε αλλά ο Παύλος Γλύξμπουρκ εμφανίστηκε με νέο λουκ, το οποίο παραπέμπει σε πειρατή. Η είδηση έγινε γνωστή αφότου η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μία φωτογραφία του συζύγου της σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ο Παύλος Γλύξμπουργκ έχει καλυμμένο το αριστερό του μάτι του με ένα κάλυπτρο.

Την είδηση έκανε γνωστή η Μαρί Σαντάλ

Η Μαρί Σαντάλ δεν μοιράστηκε τον λόγο για τον οποίο ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναγκάστηκε να καλύψει το μάτι του και το μόνο που ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας ήταν ότι ελπίζει το νέο λουκ να είναι προσωρινό, αλλά και πώς έτσι παραμένει χαριτωμένος.

Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ

«Ελπίζω να είναι μια προσωρινή νέα εμφάνιση, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας με χιουμοριστική διάθεση.

Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση υπάρχει «βροχή» από μηνύματα που στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Παύλο Γλύξμπουργκ.

Τελίκά σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής «Live News», ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναγκάστηκε να εμφανιστεί με αυτό το νέου λουκ εξαιτίας μίας μικροεπέμβασης ρουτίνας στην οποία υποβλήθηκε στο μάτι εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε και το κάλυπτρο το έχει για να προστατευτεί.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024