Στο πατροπαράδοτο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων κατά την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.
Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ ανέβηκαν σε μπαλκόνι σπιτιού στην πλατεία Σπιανάδα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και πέταξαν στάμνα.
Συνομιλώντας με μια γυναίκα ο Στέφανος Κασσελάκης της ζήτησε να μην ξανά φιλήσει χέρι πολιτικού
«Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη Ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα, πάμε να σπάσουμε τους Μπότηδες! Και μετά πρώτα ο Θεός θα σπάσουμε και αυγά!», αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας», επισημαίνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στον Στέφανο Κασσελάκη έχουν υποδεχτεί θερμά στην Κέρκυρα και δεν σταματά να βγάλει selfie με τον κόσμο, όπως και να συνομιλεί μαζί του.
Δείτε φωτογραφίες:
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ
Μάλιστα, κατά τη βόλτα του στην Κέρκυρα, συνομιλώντας με μια γυναίκα ο Στέφανος Κασσελάκης της ζήτησε να μην ξανά φιλήσει χέρι πολιτικού.
Δείτε βίντεο:
Αργότερα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που συμμετέχει στο έθιμο των Μπότηδων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.