Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφίζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ για τα 9α γενέθλιά της
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η μοναχοκόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γίνεται σήμερα 9 ετών.
Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δημοσίευσαν στα social media μια νέα φωτογραφία της 9χρονης κόρης τους, την οποία μάλιστα τράβηξε η ίδια η Kate Middleton.
Η ανάρτηση γεμάτη ευχές
«Χαρούμενα 9α γενέθλια, πριγκίπισσα Charlotte! Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα μηνύματα που στείλατε σήμερα» έγραφε η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.
View this post on InstagramA post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)
Πριν λίγες μέρες ήταν τα γενέθλια του πρίγκιπα Λουίς
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον «έσπασαν» μία παράδοση ετών την περασμένη εβδομάδα όταν ο πρίγκιπας Λούις γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του.
Συνήθως το ζευγάρι στέλνει την νέα φωτογραφία του παιδιού του την ημέρα πριν τα γενέθλια του. Η φωτογραφία φτάνει με εμπάργκο στα ΜΜΕ, τα οποία την δημοσιεύουν την επόμενη ημέρα στα γενέθλια.
Την περασμένη εβδομάδα, όμως, όταν ο πρίγκιπας Λουίς έκλεισε τα έξι του χρόνια, μια νέα φωτογραφία του μικρού δημοσιεύτηκε απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας την ημέρα των γενεθλίων του παιδιού.
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′


