Ούτε στο «Άμεξ» είχε όρεξη για αστεία η Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε με 4-0 την Μπράιτον για την 29η αγωνιστική της Premier League και πλησίασε στον πόντο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους αφινιασμένους «Πολίτες», όλες με 4+ γκολ ενεργητικό.
Από την άλλη, η ομάδα του Ντε Τσέρμπι έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και μόνο με θαύμα θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στην πρώτη της μεγάλη στιγμή στο ματς η Σίτι άνοιξε το σκορ όταν στο 17′ ο Γουόκερ σέντραρε και ο Ντε Μπρόινε με τρομερή κεφαλιά έκανε το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο Ντανκ ολομόναχος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια ανέλαβε ο Φόντεν. Στο 26′ ο Άγγλος έκανε το 0-2 με εκτέλεση φάουλ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα ενώ στο 34′ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος στην άμυνα της Μπράιτον και με άψογο τελείωμα έκανε το 0-3.
Στο δεύτερο μέρος η Σίτι είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και στο 62′ έφτασε και σε τέταρτο γκολ. Ο Γουόκερ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πήρε την κόντρα από τον Στιλ και γύρισε στον Άλβαρες που σε άδειο τέρμα έκανε το 0-4. Το ματς έσβησε στη συνέχεια, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κράτησε δυνάμεις για τα επόμενα ματς και το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες της Μπράιτον για το γκολ της τιμής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.