Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν ξέρω πώς μπλέχτηκα στην υπόθεση» – Τι ισχυρίζεται ο 36χρονος που συνελήφθη
Ο 36χρονος έχει κάνει εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ και σε διαφημίσεις
Το απόγευμα της Παρασκευής (22/3) μετά από μία μαραθώνια διαδικασία, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, η 25χρονη «Μαρία» που φαίνεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια προφυλακίστηκε, ενώ οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Μεταξύ αυτών ο tattoo artist, μία 21χρονη κοπέλα και ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό. Ο τελευταίος έχει κάνει εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα και άλλων τραγουδιστών αλλά και σε διαφημίσεις.
«Είμαι συγκινημένος που είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους»
Μιλώντας στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο 36χρονος ανέφερε πως θα αποδειχτεί ότι τον συκοφαντούν, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει πώς αναφέρθηκε το όνομά του σε αυτή την υπόθεση.
«Είμαι ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Θα αποδειχτεί ότι με σηκοφαντούν. Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, δεν έχω πειράξει κανένα. Με ξέρει όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένος που είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε.
«Η δικαίωση θα έρθει με το δικαστήριο»
Ο πατέρας του, με τη σειρά του, δήλωσε ότι όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη με αυτά που έχουν γίνει.
«Το παιδί μου το πίστευα ότι είναι αθώος και το είδανε αυτό στην Δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Το παιδί αυτό το έκανα με πόνο και ξέρω ποιο είναι. Είμαστε υπόδειγμα στη γειτονιά, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, και η μητέρα του δήλωσε ότι πιστεύει στην αθωότητα του παιδιού τους. «Η δικαίωση θα έρθει με το δικαστήριο. Θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος», υπογράμμισε.
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442