Aταμάν: «Για εμάς απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί»
Ως «τελικούς» χαρακτήρισε τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague ο τεχνικός του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (20/3) το βράδυ στη Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.
Στον πρώτο από τους «πέντε» τελικούς όπως τον χαρακτήρισε o τεχνικός του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν λίγο πριν η ομάδα του… πετάξει για την πρωτεύουσα της Σερβίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Για εμάς απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί. Πρέπει να πάρουμε αυτές τις νίκες για να διατηρήσουμε την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Μετά από αυτόν τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.
Tέλος, ερωτηθείς για τους Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο, που θα απουσιάσουν, είπε: «Δεν ξέρω, οι παίκτες που θα είναι τραυματίες θα μείνουν εκτός», για να προσθέσει αστειευόμενος ότι «… ίσως είναι έτοιμοι την νέα σεζόν».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.