Η Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία και συνεχίζει το ταξίδι της στο Youth League μετά το «διπλό» στο Μόναχο, έχοντας δώσει μία μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση.
Σε ένα απόγευμα που οι «μικροί»… μεγάλωσαν, εκτέλεσαν σχεδόν άψογα το πλάνο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final-4 της Νιόν, στις 19 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουν την Ναντ στο τελευταίο βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό.
Πολλοί πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση, ανάμεσά τους και ο Ματιέ Βαλμπουενά, που εξέφρασε τη χαρά του, μέσω των social media, για την τεράστια επιτυχία των Νέων του Θρύλου και την πρόκρισή τους στην ευρωπαϊκή τετράδα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.