Επιστροφή στις νίκες για τη Βαλένθια που ελπίζει βάσιμα σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 1-0 της Χετάφε στο «Μεστάγια» για την 28η αγωνιστική της La Liga και μπήκαν δυνατά στο κόλπο.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Ούγκο Ντούρο στο 40ο λεπτό με άψογο τελείωμα, μετά από ασίστ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο μέρος, μία από αυτές μάλιστα χάθηκε από τον Μαξίμοβιτς, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Μια πολύ σημαντική νίκη για τη Βαλένθια και τη μάχη που δίνει για την 6άδα και την έξοδο στο Europa Conference League της επόμενης σεζόν. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κανός μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την 6η Μπέτις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).