Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το προσεχές Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα των playoffs της Superleague.
Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» για το πόσο «σημαντικό σε παγκόσμιο επίπεδο» είναι το ντέρμπι της Κυριακή (10/3, 20:30), ενώ στάθηκε και στην βελτίωση των Πειραιωτών στα πρόσφατα παιχνίδια τους.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδο του, με την βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με το νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο.
Πάντα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή (σ.σ. αύριο) να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα, που έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι βέβαια να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε».
Για τα play offs και τον τίτλο του πρωταθλητή: «Ξεκάθαρα θέλουμε την πρώτη θέση. Μπορεί να ξεκινάμε τη διαδικασία από λίγο πιο πίσω, αλλά στα play offs υπάρχουν δέκα αγώνες, που σημαίνει 30 βαθμοί. Καμιά φορά, το να μπαίνεις πρώτος στα play offs δεν σημαίνει πως στο τέλος θα είσαι επιτυχημένος.
Γνωρίζαμε ότι σε όποια θέση κι αν μπαίναμε σ’ αυτή τη διαδικασία, αν κερδίσουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Είναι σημαντικό πως και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο είμαστε μέσα και στις δύο διοργανώσεις. Μπορεί να έχουμε χάσει ένα μικρό αβαντάζ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Μπορούμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.