Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπαπέ: «Θέλουμε περισσότερα, τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος»

Εμπαπέ: «Θέλουμε περισσότερα, τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος»

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League και ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δις στο «Ανοέτα» σε βάρος της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Παρά την δεδομένη αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Γαλλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στοχοπροσηλωμένος και όπως δήλωσε, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο εφέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό για εμάς, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους να προκριθούμε στα προημιτελικά μετά από δύο χρόνια. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε περισσότερα. Τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος. Ολοι θέλουν περισσότερα.

Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Θα δούμε τι θα γίνει, θα περιμένουμε την κλήρωση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε», σχολίασε ο Εμπαπέ, μιλώντας στο κανάλι της Παρί Σεν Ζερμέν στο YouTube.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024