Στις υπηρεσίες του Άνταμ Τσέριν θα μπορεί να υπολογίζει ο Φατίχ Τερίμ στον μεθαυριανό (Τετάρτη 28/2, 21:00) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 25η αγωνιστική της Superleague.
Ο διεθνής Σλοβένος μέσος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες, προπονήθηκε σε φουλ ένταση το πρωί της Δευτέρας (26/2) στο «Γ. Καλαφάτης» και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης.
Για το παιχνίδι με τον Άρη υπολογίζεται πλέον κι ο Μπερνάρ, ο οποίος εξέτισε στον αγώνα με την Κηφισιά την ποινή της μίας αγωνιστικής.
Από εκεί και πέρα, ο Χουάνκαρ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα το πρωί της Δευτέρας (26/2) και οι Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς έκαναν θεραπεία. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.