Ο Άρης πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση επικράτησε του Βόλου με 2-0 – Σκόρερ οι Μορόν (45+1′), Ανσαριφάρντ (88′), με τον Ιρανό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τους Θεσσαλονικείς
Έχοντας στον έλεγχό του, σχεδόν εν το συνόλω του το ματς, ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ανώτερος, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να πιέζει ψηλά, να κερδίζει συχνά μπάλες, ενώ «κλειδί» της ανάπτυξης και της δημιουργίας των επιθέσεων για τους γηπεδούχους ήταν ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Βόλος από την άλλη πλευρά δυσκολευόταν να κάνει παιχνίδι, με συνέπεια να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τους αμυντικούς του Άρη.
Η κορυφαία στιγμή για το σύνολο του Μάντζιου έλαβε χώρα στο 44′. Ο Γκαρθία μπήκε στην περιοχή, ο Κοβάτς απομάκρυνε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μορόν, αλλά σε κενή εστία την έστειλε στο δοκάρι! Φοβερή χαμένη διπλή ευκαιρία!
Αλλά το γκολ ήρθε αμέσως μετά. Στο 45+1′ ο Μάνου Γκαρθία έκανε την κάθετη πάσα στον Μορόν, με τον πολυπειρο φορ να νικάει τον Κοβάτς και να κάνει το 1-0 για τον Άρη.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 57′. Ο Γκαρθία δοκίμασε το σουτ, ο Κοβάτς προέβη σε μία φοβερή επέμβαση και έτσι κράτησε το 1-0. Την πρώτη του τελική ο Βόλος την πραγματοποίησε στο 60′, με τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα το μακρινό σουτ του Ασενούν.
Στη συνέχεια ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και έψαξε με μανία το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 70′ ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το σουτ, με τον Κοβάτς να απομακρύνει την μπάλα, η οποία έφτασε στον Νταρίντα, με τον Τσέχο να την στέλνει άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (74′) ο Σαμόρα είχε δοκάρι για τον Άρη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λούνα απομάκρυνε στη γραμμή την προσπάθεια του Ανσαριφάρντ.
Τελικά, ο Άρης κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του δεύτερου γκολ και να… ηρεμήσει. Στο 88′, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βγήκε πρώτος στην μπάλα, πρόλαβε τον Κοβάτς και με ένα τσίμπημα της μπάλας να διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Άρη. Ο Ιρανός επιθετικός, με αυτό το τέρμα, έκανε σεφτέ με τους Θεσσαλονικείς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.