Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Πετύχαμε στις αλλαγές που κάναμε»

Μεντιλίμπαρ: «Πετύχαμε στις αλλαγές που κάναμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης και για το αν έπαιξε ρόλο η κόπωση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στις αλλαγές που βοήθησαν για να γίνει η ανατροπή.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Μπιανκόν.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

Για την κόπωση των παικτών και εάν έπαιξε ρόλο: «Δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την κούραση ως δικαιολογία. Έχουμε αποδεχτεί ότι θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες και για αυτό κάνουμε αλλαγές, κάτι το οποίο το έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες που συμμετέχουν σε πολλές διοργανώσεις.

Αλλαγές για να ανταπεξέλθουμε. Όμως από τα πρώτα λεπτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν τις κάναμε γκολ. Ο αντίπαλος μας πίεσε και μας έκανε γκολ. Δεν είναι μόνο η κούραση. Κάναμε αλλαγές αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία την κούραση».

Για την απαιτητική συνέχεια και πώς θα τη διαχειριστεί: «Το πρόγραμμα είναι αυτό. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Η λύση είναι να κάνουμε αλλαγές παικτών χωρίς να αλλάξουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας».

Για την αλλαγή του Μπιανκόν και τον Μασούρα: «Ήταν τακτική η αλλαγή του Μπιανκόν. Εγώ κάνω τις επιλογές. Οι 11άδες είναι δικές μου. Δικές μου και οι αποφάσεις. Εσείς μετά θα σχολιάσετε και θα κρίνετε θετικά ή αρνητικά».

Για τις αλλαγές που βοήθησαν ξέχωρα από τους Ποντένσε και Ελ Κααμπί και εάν αυτό είχε σημαντική συμβολή στο 2-1: «Αυτό που θέλαμε ήταν να μην μας ξαφνιάσει ο αντίπαλος. Θέλαμε να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να κλέβει την μπάλα και να βγαίνουμε πιο καλά στην επίθεση. Στο β’ μέρος το κάναμε πιο καλά αυτό. Πετύχαμε στις αλλαγές αυτές. Ήταν πετυχημένες. Όμως δεν ήταν μόνο οι αλλαγές. Από το πρώτο λεπτό και στο πρώτο μέρος είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024