Ζίβκοβιτς: «Χρειαζόμασταν τη νίκη, αφιερώνω το γκολ στο παιδί μου»
Ιδιαίτερη αφιέρωση από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στο παιδί που περιμένει με τη σύντροφό του.
Όσα είπε ο Ζίβκοβιτς:
Για το γκολ και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ και για την νίκη. Ο πανηγυρισμός είναι αφιερωμένος στο παιδί που περιμένουμε, είναι αγόρι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά και αξίζαμε τη νίκη».
Για τη σημασία της νίκης μετά το πρόσφατο δύσκολο διάστημα: «Είναι μία νίκη σε ένα σημείο που την χρειαζόμασταν. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για την νίκη και να δίνουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι».
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442