Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την Ιντερ, που κέρδισε άνετα και μέσα στην έδρα της Λέτσε με 4-0 για την 26η αγωνιστική της Serie A και καλπάζει προς την κατάκτηση του τίτλου.
Οι «νερατζούρι» ήταν σαφώς ανώτεροι και πήραν εύκολα τη νίκη ξανά με τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ τους, Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε τα 101 στο πρωτάθλημα.
Από ασίστ του Ασλάνι στο 15′ ο Λαουτάρο έκανε το 0-1 και στο 54′ ο Φρατέζι έγραψε και το 0-2. Στο 56′ ο Λαουτάρο έκανε το 0-3 και το 0-4 διαμόρφωσε στο 67′ ο Ντε Φράι.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.