Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (25/02, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό προχώρησε σε οκτώ αλλαγές, κρατώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τους Κεντζιόρα, Μεϊτέ και Κωνσταντέλια. Φανέλα βασικού, μετά από αρκετό καιρό, θα πάρουν οι Τζίμας και Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αντόνιο, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τζίμας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.