Λίγες ώρες απομένουν για τον ΠΑΟΚ ώστε να μάθει τον αντίπαλό του στους «16» του Conference League.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο (23/2, 14:00) στη Νιόν και οι υποψήφιοι για τον Δικέφαλο είναι επτά.
Άγιαξ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σερβέτ, Μακάμπι Χάιφα, Μόλντε, Στουρμ Γκρατς και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ως πρώτη στον όμιλό της προκρίθηκε απευθείας στους «16».
Τα παιχνίδια για τον συγκεκριμένο γύρο της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί για τις 7 και 14 Μαρτίου. Στο πρώτο της σειράς ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενος ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα.
Τα γκρουπ δυναμικότητας
Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟΚ (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό)
Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ)
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.
Η επιθυμία του Ταϊρίκ Τζόουνς είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν απαιτεί buy out και κάπου εδώ στην υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει η Ντουμπάι…
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτή την πρόταση της Γκρέμιο για τον Τετέ και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα του καφέ.