Το Σάββατο (24/2) στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League
Ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, με την ακραία της πειραϊκής ομάδας, Γιας Νίζετιχ, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να τονίζει ότι μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει το σερβίς.
«Δουλεύουμε, για να βελτιώνουμε συνεχώς το αγωνιστικό μας επίπεδο. Το σερβίς μπορεί να μας βοηθήσει πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Γιας Νίζετιχ:
«Το ματς με την ΑΕΚ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι από τους βασικούς μας στόχους στη σεζόν. Επίσης, θέλουμε τη νίκη, για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ στη συνέχεια, ακολουθούν και τα πλέι οφ.
Είμαστε μια ομάδα… πολεμική, ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, που τα δίνει όλα! Και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Δουλεύουμε, για να βελτιώνουμε συνεχώς το αγωνιστικό μας επίπεδο. Το σερβίς μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, το Σάββατο, για να κερδίσουμε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ», τόνισε μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς και η ΑΕΚ στην τρίτη με 40.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.