Ευχάριστα νέα για την Νόρα Βαλσάμη καθώς κατάφερε να σώσει το σπίτι της στη Ραφήνα που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών μεσολάβησε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της ηθοποιού, με αποτέλεσμα να γίνει διακανονισμός και να σωθεί τελικά το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη, με τον πλειστηριασμό να τίθεται σε αναστολή.
Η Νόρα Βαλσάμη, μίλησε στην εκπομπή για τη βοήθεια που έλαβε, ενώ ρωτήθηκε και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «σκ@τ@ τα βγάζω πέρα».
Σώθηκε το σπίτι της
«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη, η οποία κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της για χρέη 60.000 ευρώ.
«Δεν περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με βοηθήσουν, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», πρόσθεσε η Νόρα Βαλσάμη αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας