Ο Μάικ Τζέιμς, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο του γαλλικού κυπέλλου και μίλησε για την Ελλάδα, αλλά και τους δύο «αιωνίους».
Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έχει ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από την Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου το 2014.
Ο Αμερικανός γκαρντ λοιπόν μίλησε για την καριέρα του και την παρουσία του στην Ελλάδα τόσο στη Ρόδο όσο και στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι πάντα ήθελε να πάει στο ανώτερο επίπεδο και να παίζει με τους καλύτερους. Για αυτό τον λόγο και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι ο στόχος του ήταν να παίξει εκεί όταν βρισκόταν στην Ελλάδα και τον Κολοσσό.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμς εκτός από τον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε δύο φορές στην καριέρα του, ακούστηκε πολύ έντονα το περασμένο καλοκαίρι και για τον Ολυμπιακό, ενώ πλέον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 και αναμένεται να πάρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, αφού λέγεται ότι δύσκολα θα ανανεώσει με τη Μονακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς:
«Νομίζω ότι αυτό που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια στη Μονακό φέρνει περισσότερη προβολή στο γαλλικό πρωτάθλημα συνολικά. Όσο περισσότερο σέβεται ο κόσμος ακόμα και μία ή δύο γαλλικές ομάδες, τόσο μεγαλύτερη αξία θα φέρει στο πρωτάθλημα και τόσο περισσότεροι παίκτες που αναζητούν προσωπική προβολή θα θέλουν να έρθουν εδώ. Θα πουν στον εαυτό τους ότι θα μπορούν να αντιμετωπίσουν την Βιλερμπάν ή τη Μονακό. Είναι πάντα καλό να σε βλέπουν και πηγαίνεις στο ανώτερο επίπεδο», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο του γαλλικού Leaders Cup LNB.
«Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν πήγα στην Ελλάδα. Είπα στον εαυτό μου ότι θα παίξω στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Είναι το ίδιο πράγμα», είπε.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)





















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442