Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο General Manager της Μονακό για τον Μάικ Τζέιμς: «Θα μείνει εδώ»

Ο General Manager της Μονακό για τον Μάικ Τζέιμς: «Θα μείνει εδώ»

Ο Ολεξέι Γεφίμοφ έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Μάικ Τζέιμς να φεύγει από το Πριγκιπάτο.

Το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι ομάδες της Euroleague που ετοιμάζονται να κινηθούν για να αποκτήσουν τον εκρηκτικό γκαρντ.

Ο GM της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοφ, μίλησε στη «Mozzart Sport» και μεταξύ άλλων θυμήθηκε όσα ακούγονταν πριν τον αποκτήσουν οι Μονεγάσκοι, ενώ επισήμανε ότι θα παραμείνει κάτοικος Πριγκιπάτου.

«Θα μείνει εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολεξέι Γεφίμοφ.

Η τοποθέτηση του Ολεξέι Γεφίμοφ:

«Αν θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν σε ένα podcast με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, είχε αναφερθεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν γελοίο. Ότι ένας παίκτης όπως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα ερχόταν ποτέ στη Μονακό, γιατί δεν έχουμε τίποτα κοινό.

Και που βρίσκεται τώρα; Στη Μονακό. Και όχι μόνο ήρθε στη Μονακό, αλλά έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και θα βρίσκεται εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό».

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Μάικ Τζέιμς είχε εμπλακεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια και είχε ακουστεί ακόμα και για τον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε στην Μονακό. Απομένει να φανεί εάν το καλοκαίρι αλλάξει στέγη ή εάν θα παραμείνει στο Πριγκιπάτο, όπως δήλωσε ο Ολεξέι Γεφίμοφ.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024