Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήγμα στον Άρη: Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκάλινατ, μένει εκτός για δύο μήνες

Πλήγμα στον Άρη: Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκάλινατ, μένει εκτός για δύο μήνες

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση γκαρντ, μετά τον τραυματισμό του Γκάλινατ.

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ τραυματίστηκε στη διάρκεια της πρώτης περιόδου του χθεσινού (31/1) αγώνα του Άρη με την Ουλμ στη Γερμανία και δυστυχώς για τους κίτρινους επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο.

Ο Αμερικανός γκαρντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και μετά την αρνητική πρώτη εκτίμηση, υποβλήθηκε σε νέες (αξονική και μαγνητική τομογραφία), προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αυτές επιβεβαίωσαν ότι ο 27χρονος άσος έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού του.

Ο τρόπος αντιμετώπισης θα αποφασιστεί μέσα στο προσεχές διάστημα και ο χρόνο απουσίας του εκτιμάται στους δύο μήνες, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης. Υπό αυτές της συνθήκες, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι αναγκασμένη να «βγει» στην αγορά για την αναζήτηση προσωρινού αντικαταστάτη έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν αρκετά απαιτητικά ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Καστρίτης: «Νίκη πρόκριση με σούπερ άμυνα, αφιερωμένη στον Άλκη»

Ο τεχνικός του Αρη, Γιάννης Καστρίτης, μετά τη χθεσινή σπουδαία νίκη απέναντι στην Ούλμ (86-66), με την οποία οι Κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την πρόκριση στο top-16 του Eurocup, ανέφερε:

Στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αφιέρωσε ο Γιάννης Καστρίτης τη σπουδαία νίκη του Άρη κόντρα στην Ουλμ (86-66), με την οποία οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την πρόκριση στο TOP-16 του EuroCup.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό με τον Γκάλινατ. Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχει κάτι σοβαρό, είχε ένα χτύπημα και ο Μπλούμπεργκς.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την τρομερή υποστήριξη και είμαστε χαρούμενοι και για αυτούς.Ο κόσμος ήταν από νωρίς στο ξενοδοχείο, πολλοί ταξίδεψαν και χωρίς εισιτήρια. Ηταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Έχει να κάνει με τη νοοτροπία μας. Γυρίσαμε το κουμπί στο δεύτερο δεκάλεπτο, συνεχίσαμε με τον ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση. Ήταν φανερό πως όλοι οι παίκτες συνείσφεραν πολλά στο παιχνίδι, άσχετα με το πόσο έπαιξαν ή με την στατιστική τους. Παίξαμε όλοι με συνοχή.

Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού που συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον χαμό του».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024