Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «εκρηκτική» σεζόν του Μάικ Τζέιμς και το απίθανο 21/21 (pics, vids)

Η «εκρηκτική» σεζόν του Μάικ Τζέιμς και το απίθανο 21/21 (pics, vids)

Ο Μάικ Τζέιμς διανύει μια τρομακτική σεζόν επιθετικά στη Euroleague, έχει ένα απίθανο 21/21, είναι πρώτος σκόρερ και κάνει... όργια με τα νούμερα να λένε την αλήθεια.

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη, είναι ένας παίκτης που αν βρει ρυθμό μπορεί να «καθαρίσει» οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ έχει κάθε πιθανό και… απίθανο τρόπο για να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Ο Αμερικανός σταρ της Μονακό αγωνίζεται για 10η σεζόν στην Euroleague, έχει στόχο να κατακτήσει τη διοργάνωση και να μείνει στο πάνθεον της ιστορίας, όμως με όσα έχει καταφέρει θεωρείται ήδη θρύλος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ο Τζέιμς θα είναι δεδομένα ένας από τους καλύτερους σκόρερ στη διοργάνωση και βάση αριθμών, ενώ φέτος διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν στη Euroleague, κάνοντας πράγματα και θαύματα στις πρώτες 21 αγωνιστικές.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς του έχει δώσει τα «κλειδιά» στην επίθεση της Μονακό, παρά το γεγονός ότι έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και ο Αμερικανός έχει την «μπαγκέτα» και ουσιαστικά από εκείνον εξαρτάται όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας του Πριγκιπάτου.

Η κορυφαία σεζόν του στη Euroleague

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού λοιπόν φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ στη Euroleague, έχοντας 19,5 πόντους, 5,2 ασίστ, 4,4 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο του MVP και έχει τους καλύτερους αριθμούς στην καριέρα του. Σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η διάρκεια που έχει στο παιχνίδι του, αλλά και το πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό το 21/21 που έχει στις πρώτες 21 αγωνιστικές, αφού σε όλα τα ματς είναι διψήφιος. Και πως να γίνει αλλιώς όταν το χειρότερο του παιχνίδι είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου είχε 10 πόντους κι αυτό επειδή ο Τόμας Γουόκαπ είχε κολλήσει πάνω του σαν… βδέλλα.

Σε αυτό το διάστημα των 21 παιχνιδιών έχει σκοράρει 2 φορές 28 πόντους (με Μπασκόνια και Μπάγερν), ενώ έχει 11 ματς με 20+ πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς άλλος παίκτης δεν έχει το απόλυτο με διψήφιο αριθμό πόντων. Και ουσιαστικά ο Τζέιμς είναι 13 παιχνίδια από ένα μυθικό ρεκόρ. Του να κάνει το απόλυτο 34/34 με διψήφια ματς. Κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στη διοργάνωση.

Ο Τζέιμς κάνει… όργια και οι αριθμοί λένε τη μεγάλη αλήθεια για τον Αμερικανό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μονακό και αναμένεται να απασχολήσει πολύ όσον αφορά το μέλλον του.

Τα 21 παιχνίδια που έχει παίξει στη Euroleague

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024