Με επιστροφές βασικών στην ενδεκάδα η ομάδα του Μάντζιου θέλει θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει ακόμα περισσότερες ελπίδες συμμετοχής στον τελικό, στον σημερινό ημιτελικό με τον Παναιτωλικό.
Εξαιρετικά κρίσιμο είναι το σημερινό (13/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τον Άρη, που θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο σχηματισμός του Μάντζιου
Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, επαναφέροντας τους βασικούς. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός του Άρη.
Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Νταρίντα και Βερστράτε θα αγωνιστούν με αμυντικοί χαφ (δοκιμάστηκε και ο Βέλεθ), ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ένας εκ των Γκαρθία η Φετφατζίδη θα αγωνιστεί πίσω απο τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 2-0 πάει στο Άμστερνταμ για «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ και ο κόσμος της ομάδας έχει κάνει χιλιάδες αιτήσεις για να βρεθεί στην Ολλανδία.