Φαβορί ο Κόντε για τη θέση του Πιόλι, εναλλακτική ο Πότερ
Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Αντόνιο Κόντε.
Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Αντόνιο Κόντε.
Παρά το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν ανανεώσει εδώ και μήνες το συμβόλαιο του Πιόλι έως το καλοκαίρι του 2025, η μέτρια φετινή πορεία της ομάδας οδήγησε τη διοίκηση στη συγκεκριμένη απόφαση.
Τι λένε στην Ιταλία
Τα σχετικά ρεπορτάζ επιμένουν πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Κόντε, ώστε να επιστρέψει έπειτα από τρία χρόνια στο Μιλάνο, προκειμένου για να αναλάβει αυτή τη φορά τα ηνία των «ροσονέρι», έπειτα από μία διετία στην Ιντερ (2019-2021).
Η προϋπηρεσία του, όμως, στη «μισητή» Ιντερ έχει προκαλέσει την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών και αν αυτή κλιμακωθεί, τότε η Μίλαν θα στραφεί στην περίπτωση του Αγγλου κόουτς, Γκρέιαμ Πότερ, που παραμένει χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από την Τσέλσι.
Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με Γιόβιτς
Η Μίλαν έκανε την ανατροπή κόντρα στην Φροζινόνε στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, με τους ροσονέρι να παίρνουν την νίκη (3-2) χάρις στο γκολ που πέτυχα ο Λο΄θκα Γιόβιτς στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και από τον Δεκέμβριο έχει χαρίσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι, με τα γκολ που έχει σημειώσει. Ο 26χρονος διεθνής άσος μπορεί να μην είναι βασικός στην ομάδα του Μιλάνο, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε game-changer, σκοράροντας κάθε φορά που περνάει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γιόβιτς, μάλιστα είναι ο πιο συχνός σκόρερ, αφού βρίσκει δίχτυα ανά 103 λεπτά. Παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης της Μίλαν σε αυτή τη μέτρηση, δεδομένου ότι ο Oλιβιέ Ζιρού σκοράρει κάθε 170′, ο Nόα Οκαφόρ κάθε 119′, ο Κρίστιαν Πούλισικ κάθε 300′ και ο Ραφαέλ Λεάο κάθε 342′. Συνολικά, ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει αγωνιστεί σε 19 αγώνες, με απολογισμό 7 γκολ και 1 ασίστ.
Η διοίκηση της Μίλαν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Γιόβιτς και είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αφού το υπάρχον λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως, αναφέρει η Gazzetta dello sport, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος επιθετικός θα μείνει στο Σαν Σίρο και την νέα χρονιά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ