Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φροζινόνε – Μίλαν 2-3: «Λύτρωση» στο 81' με Γιόβιτς

Φροζινόνε – Μίλαν 2-3: «Λύτρωση» στο 81′ με Γιόβιτς

Η Μίλαν γύρισε τούμπα το παιχνίδι με την Φροζινόνε και με γκολ του Γιόβιτς στο 81' πήρε το τρίποντο της νίκης.

Ανατροπή στην ανατροπή και τελικά νικήτρια η Μίλαν. Οι «ροσονέρι», αν και προηγήθηκαν νωρίς κόντρα στη Φροζινόνε, είδαν την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο να γυρίζει το ματς στο 65’ (1-2), ωστόσο χάρη σε τέρματα των Γκάμπια (72’) και Γιόβιτς (81’) το σύνολο του Πιόλι έκανε νέα ανατροπή, πήρε τη νίκη με 3-2 και μείωσε την απόσταση απο την κορυφή και την Ίντερ στους πέντε βαθμούς και από τη Γιουβέντους στους τέσσερις.

Με ματς λιγότερο οι «μπιανκονέρι», με δύο παιχνίδια λιγότερα η Ίντερ.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους «ροσονέρι», καθώς ο Ζιρού άνοιξε με κεφαλιά το σκορ στο 17’. Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, με τον Σουλέ να φέρνει το ματς στα ίσα μόλις επτά λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 57ο λεπτό ο Κάιο Ζόρζε πάτησε περιοχή και δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών και στο 65΄η Φροζινόνε έφερε…τούμπα το ματς. Ο Σουλέ με ωραία κάθετη βρήκε τον Ματσιτέλι, ο οποίος με πλασέ από δύσκολη γωνία νίκησε τον Μενιάν και έγραψε το 2-1.

Η αντίδραση ωστόσο δεν άργησε, καθώς στο 72’ ο Γκάμπια επανέφερε τις ισορροπίες με κοντινή κεφαλιά. Στο 81′ Μπενασέρ έκανε το γύρισμα προς το δεύτερο δοκάρι, με την άμυνα της Φροζινόνε να μην διώχνει καλά και την μπάλα να καταλήγει στον Γιόβιτς, ο οποίος με σουτ με τη μία νίκησε τον Τουράτι για το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Μπρεσιανίνι(85’ Ρέινερ), Γκέλι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Χαρούι(77’ Λιρόλα), Ματσιτέλι(85’ Ιμπραΐμοβιτς), Μπαρενετσέα, Σουλέ, Κάιο Ζόρζε(77’ Βαλέρι),  Σεκ(77’ Τσεντίρα)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια(86’ Φλορέντσι), Κίερ, Γκάμπια, Ερναντές, Ρέιντερς(61’ Μπενασέρ), Αντλί, Λόφτους-Τσικ(61’ Οκαφόρ), Πούλισιτς(80’ Γιόβιτς), Λεάο, Ζιρού(86’ Μούσα)

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024