Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν πριν από τον αγώνα Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να οδηγείται τελικά σε αναβολή.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, αρχικά οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στους δρόμους της πόλης με απολογισμό έξι τραυματίες.
Ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Στη συνέχεια προέκυψαν σοβαροί λόγοι ασφαλείας στο γήπεδο, καθώς η αστυνομία δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Έτσι, η πορτογαλική λίγκα αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 21:00 ώρα Ελλάδας και εντός των προσεχών ημερών θα αποφασίσει για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.
Δείτε το βίντεο:
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει 49 βαθμούς στο ενεργητικό της, με ρεκόρ 16/1/2. Τα «λιοντάρια» είναι στο +1 από την Μπενφίκα και στο +5 από την Πόρτο. Η Φαμαλικάο, την οποία θα αντιμετώπιζε απόψε εκτός έδρας, είναι στην 9η θέση της Λίγκα Πορτουγκάλ με 22 πόντους. Απομένει πλέον να φανεί πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων, που αναβλήθηκε μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Φαμαλικάο και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ανθρώπων.
Μια απόφαση που θα παρθεί τις επόμενες ημέρες από την διοργανώτρια αρχή.
Η παράσταση μετατρέπει την ιστορία της Ελίζας σε ένα ευφάνταστο ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο, όπου το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η μουσική συναντούν την επιστημονική φαντασία
Η Αυστρία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Βοσνία και να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ, ενώ Ισπανία και Τουρκία έμειναν επίσης ισόπαλες (2-2) σε ένα χορταστικό παιχνίδι.
Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Γλασκόβη με τους Σκοτσέζους να προκρίνονται στο Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1998. Οι Δανοί θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα πλέι οφ.