Το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι ομάδες της Euroleague που ετοιμάζονται να κινηθούν για να αποκτήσουν τον εκρηκτικό γκαρντ.
Ο GM της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοφ, μίλησε στη «Mozzart Sport» και μεταξύ άλλων θυμήθηκε όσα ακούγονταν πριν τον αποκτήσουν οι Μονεγάσκοι, ενώ επισήμανε ότι θα παραμείνει κάτοικος Πριγκιπάτου.
«Θα μείνει εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολεξέι Γεφίμοφ.
Η τοποθέτηση του Ολεξέι Γεφίμοφ:
«Αν θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν σε ένα podcast με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, είχε αναφερθεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν γελοίο. Ότι ένας παίκτης όπως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα ερχόταν ποτέ στη Μονακό, γιατί δεν έχουμε τίποτα κοινό.
Και που βρίσκεται τώρα; Στη Μονακό. Και όχι μόνο ήρθε στη Μονακό, αλλά έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και θα βρίσκεται εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό».
Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Μάικ Τζέιμς είχε εμπλακεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια και είχε ακουστεί ακόμα και για τον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε στην Μονακό. Απομένει να φανεί εάν το καλοκαίρι αλλάξει στέγη ή εάν θα παραμείνει στο Πριγκιπάτο, όπως δήλωσε ο Ολεξέι Γεφίμοφ.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου