Χρυσοχοΐδης: Ανοίγουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους από τις 12 Φεβρουαρίου
Την άρση του περιοριστικού μέτρου διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων της πρώτης κατηγορίας κεκλεισμένων των θυρών προαναγγέλλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ανοίγουν οι θύρες για τους φιλάθλους στους αγώνες της Superleague από τις 12 Φεβρουαρίου όπως προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Έτσι βάζει τέλος στα σενάρια για παράταση του περιοριστικού μέτρου διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που ισχύει από τις 12 Δεκεμβρίου.
«Να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε στο γήπεδο»
Μιλώντας στην ΕΡΤ, συνέντευξη που θα μεταδοθεί στις 10 σήμερα το βράδυ, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στο θέμα καλώντας τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.
«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».
Συνεργασία
Ο υπουργός θεωρεί ρεαλιστική τη συνεργασία με τις ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας αναφέροντας τα εξής: «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας».
Όσον αφορά τις προτεραιότητες που θέτει για τη νέα του θητεία στο υπουργείο, ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας ενώ αναφέρεται και στο ζήτημα της εγκληματικότητας ανηλίκων.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)





























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442