Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Παναθηναϊκός Β’ και Ολυμπιακός Β΄ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Superleague 2.
Το ντέρμπι των μικρών θα λάβει χώρα την Δευτέρα (22/1) στις 16:00 το απόγευμα στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας και όχι στην Λεωφόρο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.
Άλλωστε, η πρώτη ομάδα των πρασίνων δίνει παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός Β΄ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου με 11 βαθμούς έπειτα από 14 αγωνιστικές, έχοντας ως συγκάτοικο τον Ολυμπιακό Β’ ο οποίος έχει συλλέξει τους ίδιους βαθμούς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοργανώτριας η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 22/1 αναβάλλεται λόγω Κυπέλλου Ελλάδας και το παιχνίδι των Θεσσαλών με τον Άρη. Το πιθανότερο είναι το ματς Κυπέλλου να οριστεί την Τετάρτη 24/1 στις 18.00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα, την Τρίτη 30/1 στο Πανθεσσαλικό. Το πρώτο παιχνίδι του Άρη με τη Νίκη Βόλου δεν μπορεί να γίνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν αγώνα το Σάββατο (27/1) στην Καισαριανή με την Κηφισιά για την Super League.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.
Παρά τον αέρα της εκτός έδρας νίκης με 6-1, η Μπάγερν ήταν «τυφώνας» και στη ρεβάνς καθώς διέλυσε την Αταλάντα για δεύτερη φορά και παίζει με την Ρεάλ στους «8» του Champions League