Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Μπακς – Ξέσπασαν στους Σέλτικς (135-102)
Βραδιά – ξέσπασμα από τους Μιλγουόκι Μπακς που ανάγκασαν τους Μπόστον Σέλτικς να πετάξουν λευκή πετσέτα στο ημίχρονο και τελικά να επικρατήσουν με 135-102
Ολοκληρωτική εμφάνιση από τους Μπακς και ξέσπασμα από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που διέλυσαν με 135-102 τους Μπόστον Σέλτικς στο Μιλγουόκι.
Λίλαρντ και Πόρτις ήταν -επιτέλους- επιδραστικοί, με τον Αντετοκούνμπο να παίζει κάτι λιγότερο από 26 λεπτά και να βλέπει για πρώτη φορά μετά από καιρό κάποιους άλλους να… βγαίνουν μπροστά. Στο 26-12 ανέβηκαν οι Μπακς, στο 29-9 έπεσαν οι Σέλτικς.
Τη διαφορά για τους Μπακς έκανε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ που επέστρεψε μετα την απουσία του στην προηγούμενη αναμέτρηση, με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, και ο Μπόμπι Πόρτις που έκλεισε το ματς με ένα εκπληκτικό 28/12 σε 21 λεπτά. Μάλιστα η διαφορά των 37 πόντων στο ημίχρονο (75-38) ήταν το τέταρτο μεγαλύτερο προβάδισμα στην ιστορία του οργανισμού.
Για τους Σέλτικς, ο Τζρου Χόλιντεϊ επέστρεψε στο Μιλγουόκι και είχε 2/9 σουτ, ο Τζέισον Τέιτουμ έμεινε στους 7 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν στους 10, ο Ντέρικ Γουάιτ στους 2, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις στους 6.
Η στατιστική απεικόνιση του Γιάννη:
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία πολύ… ήσυχη βραδιά δίνοντας χώρο στους υπόλοιπους (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.