Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανακαλύψει… χρυσό έχοντας τον Χουλιάν Άλβαρες, με τον Αργεντίνο επιθετικό να κάνει τρομερές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο νεαρός φορ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του, ξεκαθαρίζοντας πως είναι χαρούμενος στους «πολίτες».
Οι δηλώσεις του Χουλιάν Άλβαρες:
«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι. Είμαι σε αυτό το club λίγο παραπάνω από έναν χρόνο. Νιώθω πολύ χαρούμενος με όσα έχουμε καταφέρει. Τώρα ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να τα κατακτήσουμε όλα ξανά».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.