Χάνει το Κόπα Αμέρικα ο Νεϊμαρ
Άσχημα είναι τα νέα για την Βραζιλία, αφού ο Νεϊμάρ δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει τη Σελεσάο στο Κόπα Αμέρικα.
Ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να αναρρώσει από την επέμβαση στο γόνατο εγκαίρως, προκειμένου να παίξει στο Κόπα Αμέρικα του επόμενου έτους, δήλωσε ο ιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ.
Ο πρώτος σκόρερ της «σελεσάο» υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ο Λάσμαρ, ο οποίος έκανε την χειρουργική επέμβαση, είπε ότι ο 31χρονος επιθετικός δεν αναμένεται να είναι σε φόρμα μέχρι τον Αύγουστο και ότι δεν σκοπεύουν να επιταχύνουν τη διαδικασία αποκατάστασης για να παίξει στο τουρνουά από τις 20 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν θα υπάρχει χρόνος, είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παραλείπουμε βήματα για να ανακάμψουμε νωρίτερα και να παίρνουμε περιττά ρίσκα», δήλωσε ο Λάσμαρ στον βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 98 FM.
«Περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν του 2024 στην Ευρώπη, που είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το να μιλάμε για επιστροφή πριν από εννέα μήνες είναι πρόωρο.
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για το σώμα να χτίσει αυτόν τον σύνδεσμο. Η προσδοκία είναι ότι μετά από αυτό το διάστημα, θα έχει αναρρώσει σε υψηλό επίπεδο».
Ο Νεϊμάρ εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Pro League Αλ-Χιλάλ τον Αύγουστο, αλλά ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε μόνο πέντε παιχνίδια καθώς αντιμετώπιζε μυϊκούς τραυματισμούς.
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
- Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 96-90: Η κατρακύλα συνεχίζεται… (vids)
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Συνέχεια στους προημιτελικούς με τιτανομαχίες σε Βαρκελώνη και Παρίσι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)





























![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442