Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
«Έφυγε» πολύ νέος ο Έρικ Μόντρος, ο παλαίμαχος άσος του NBA.
Σε ηλικία 52 ετών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, όπως ενημέρωσε η οικογένειά του μέσω των social media του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, από το οποίο αποφοίτησε.
Ο Μόντρος έγινε draft το 1990 και επιλέχθηκε στο Νο9 από τους Σέλτικς, ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε στους Ντάλας Μάβερικς, τους Νιού Τζέρσεϊ Νετς, τους Φιλαντέλφια Σίξερς, τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Τορόντο Ράπτορς.
Σε 465 αναμετρήσεις στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη μέτρησε 4,5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ.
Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του την περίοδο 1994-95, ως rookie, με τους Σέλτικς κατέγραψε 10 πόντους και 7,3 ριμπάουντ σε 78 ματς.
Μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα όταν έπαιζε στο ΝΒΑ
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.
LIVE: Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5 HD.
LIVE: Λίβερπουλ – Γαλατασαράι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Γαλατασαράι για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Μπορεί η Νιούκαστλ να ισοφάρισε 2-2, όμως μετά άνοιξαν οι ουρανοί στο «Καμπ Νου». Η Μπαρτσελόνα έγινε καταιγίδα, το ημίχρονο έληξε 3-2 και μετά σε 16’ πέτυχε τρία γκολ. Το 7-2 στο 72’.