Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν περίμενε ένα παιδί από την Ελλάδα να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ»

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν περίμενε ένα παιδί από την Ελλάδα να ξεπεράσει τον Τζαμπάρ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε μετά την νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς για τα ρεκόρ που εχει σπάσει, την συνύπαρξή του με τον Μίντλετον εδώ και 10 χρόνια και το προσεχές ματς με τους Σπερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς και στάθηκε σε πολλά πράγματα εντός και εκτός παρκέ.

Μίλησε για τα ρεκόρ που εχει σπάσει, την συνύπαρξή του με τον Μίντλετον εδώ και 10 χρόνια και το προσεχές ματς με τους Σπερς του Γουεμπανιάμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι υπέροχο συναίσθημα. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα. Έχω κι άλλες φιλοδοξίες, θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, να φροντίζω το σώμα μου κι όταν το κάνεις αυτό, σπας και ρεκόρ. Είμαι ευλογημένος που πλέον είμαι πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μπακς, αλλά πρέπει να συνεχίσω.

Προφανώς θα έρθουν άλλοι παίκτες που θα σπάσουν τα ρεκόρ αυτά, λογικά κανένας δεν περίμενε ένα κοκκαλιάρικο παιδί από την Ελλάδα να σπάσει τα ρεκόρ του Τζαμπάρ αλλά συνέβη. Ελπίζω, αν δεν είμαι απασχολημένος με τα παιδιά μου ή δεν είμαι σε κανένα νησί απολαμβάνοντας τη ζωή μου, να είμαι εδώ για να χειροκροτήσω αυτόν που θα σπάσει τα ρεκόρ μου»

Για το επόμενο ρεκόρ που «κοιτάζει»: «Θα ήμουν αχάριστος αν σκεφτόμουν αυτό το πράγμα συνέχεια. Όταν αναλώνεσαι σε αυτά, στα ρεκόρ, τις λίστες και στα social media, δεν είσαι ο καλύτερος παίκτης, συμπαίκτης και άνθρωπος που μπορείς. Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το μέλλον για μένα, αλλά εστιάζω στο να απολαύσω τη διαδρομή. Ελπίζω να μπορώ να το κάνω αυτό για άλλα δέκα χρόνια και όταν σταματήσω να λέω ότι έδωσα ό,τι μπορούσα στο άθλημα. Κι όπου με βγάλει αυτό στις λίστες των ρεκόρ. Προσπαθώ να βελτιώνομαι, αλλά νιώθω ότι έχω κι άλλα περιθώρια, έχω κι άλλα να δώσω. Δεν έχω τελειώσει ακόμη».

Για τη δεκαετή κοινή του πορεία με τον Μίντλετον: «Εγώ ωρίμασα, μεγάλωσα όμορφα, εκείνος γέρασε, μοιάζει σαν να είναι 40!».

Για το προσεχές ματς με τους Σπερς: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω μπάσκετ. Αντιλαμβάνομαι τον θόρυβο που έχει προκαλέσει, ακούω και τους συμπαίκτες μου να λένε τι κάνει ο Βίκτορ, αλλά δεν έχω ιδέα τι κάνει, πόσους πόντους βάζει κλπ. Θα προσπαθήσω και σε αυτό το ματς να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα μου».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024