ΗΠΑ: Έγινε δισεκατομμυριούχος από λάθος τράπεζας – «Δεν είχα ξαναδεί τόσα πολλά μηδενικά στο λογαριασμό μου»
Ένας άνδρας έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος σε μια στιγμή, εξαιτίας ενός λάθους της τράπεζας.
Ένας άντρας έμεινε άναυδος όταν συνειδητοποίησε ότι μόλις είχε γίνει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αφού η τράπεζά έβαλε κατά λάθος στο λογαριασμό του 50 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο 47χρονος Darren James έμεινε άφωνος όταν είδε για πρώτη φορά τον αριθμό να εμφανίζεται στην τραπεζική του εφαρμογή, καθώς τα μηδενικά συνέχιζαν να εμφανίζονται – καθιστώντας τον τον 26ο πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη.
Ο Darren James θεωρήθηκε ο 26ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αφού η τράπεζα του έστειλε κατά λάθος το απίστευτο ποσό των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο 47χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται στην αστυνομία της Λουιζιάνα, μια μέρα δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη σύζυγό του και εκστασιασμένη ζητούσε να ελέγξει τον λογαριασμό τους. «Δεν έχω δει ξανά τόσα μηδενικά», είπε και ξεκίνησε να ψάχνει από μακρινούς συγγενείς, μέχρι ένα παλιό δελτίο από τυχερό παιχνίδι, ώστε να εντοπίσει την πηγή των εσόδων.
Μάλιστα, σύμφωνα με την The Sun, ο 47χρονος βρέθηκε για λίγο στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο και συγκεκριμένα 26ος με βάση τη σχετική λίστα του Forbes.

«Ήταν τρελό να βλέπω πώς μοιάζει να είσαι πλούσιος, γιατί δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αναρωτιόμουν από πού προέκυψαν και το μόνο που σκεφτόμουν είναι πως κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα και θα τα πάρει πίσω», είπε ο Darren James.
Έτσι, δεν άγγιξε καθόλου τα χρήματα και τελικά μετά από 72 ώρες η τράπεζα πήρε πίσω το ποσό, ενώ τον ενημέρωσε ότι μπήκαν από ηλεκτρικό λάθος στην εφαρμογή της.
«Δεν μετανιώνω που δεν ξόδεψα κάτι. Ήξερα πως δεν ήταν δικά μου. Δεν τα κέρδισα, άρα δεν μπορούσα να τα πειράξω», δήλωσε για το γεγονός ότι άφησε 50 δισεκατομμύρια στο λογαριασμό του, χωρίς να πάρει κανένα δολάριο.
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442