Συνεχίζει να προβληματίζει η Λάτσιο που για τη 15η αγωνιστική της Serie A δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε στην έδρα της Βερόνα (1-1) και παρέμεινε εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη, αυξάνοντας την πίεση στον Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος μόνο ασφαλής δεν πρέπει να νιώθει στον πάγκο των «λατσιάλι».
Προηγήθηκε η Λάτσιο στην έδρα της Βερόνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το διπλό.
Η ομάδα της Ρώμης προηγήθηκε με τον Τζακάνι (23′), αλλά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν με τον Ανρί στο 70ο λεπτό, ενισχύοντας τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Να σημειωθεί πως από το 77′ η Βερόνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντούντα.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.