Ντάλας Μάβερικς: Ανησυχία με τον τραυματισμό του Κάιρι Ίρβινγκ (vid)
Ο τραυματισμός του Κάιρι Ίρβινγκ στον αγώνα κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς.
Οι Ντάλας Μάβερικς πέρασαν από το Πόρτλαντ επικρατώντας των Τρέιλ Μπλέιζερς με 125-112, αλλά η νίκη της ομάδας από το Τέξας είχε ένα αρνητικό. Αυτό ήταν ο τραυματισμός του Κάιρι Ίρβινγκ.
Ο 31χρονος γκαρντ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπέστη ένα σοβαρό χτύπημα από τον συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια να κάνει το μπάσιμο από τα δεξιά, έπεσε και στη συνέχεια άθελα του ο Ντουάιτ Πάουελ έριξε το σώμα του πάνω στο δεξί πόδι του Ίρβινγκ.
Αγωνία στους Μάβερικς για τον Ίρβινγκ
Φυσικά ο Καναδός σέντερ δεν το έκανε σκόπιμα αναγκάζοντας τον άσο των Μάβερικς να αποχωρήσει από το γήπεδο με καροτσάκι περιμένοντας νεότερα για την κατάστασή του.
Αυτό έχει φέρει ένα νέο «συναγερμό» στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, όπου έβλεπε τον Ίρβινγκ να μετράει μέχρι στιγμής 23 πόντους, 5,2 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Δείτε το βίντεο
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442