Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στους Μάβερικς με τον τραυματισμό του Ντόντσιτς!

Συναγερμός στους Μάβερικς με τον τραυματισμό του Ντόντσιτς!

Οι εξετάσεις του Ντόντσιτς στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Κλίπερς βγήκαν καθαρές, όμως οι Μάβερικς θα προχωρήσουν σε νέα γνωμάτευση υπό τον φόβο σοβαρού τραυματισμού του Σλοβένου σταρ.

Οι Μάβερικς γνώρισαν τη συντριβή στο Λος Άντζελες (107-88) από τους Κλίπερς τα ξημερώματα της Κυριακής (26/11). Όμως η ομάδα του Ντάλας εκτός από την ήττα αυτή, ανησυχεί και για την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στον αντίχειρα.

Ο Σλοβένος σταρ μπορεί να αγωνίστηκε για περίπου 38 λεπτά με με απολογισμό 30 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά το παιχνίδι, αγωνίστηκε έχοντας πρόβλημα στον αντίχειρα.

Αγωνία για τον Λούκα Ντόντσιτς

Ο 24χρονος άσος δήλωσε αμέσως μετά την αναμέτρηση  ότι έκανε εξετάσεις στο ημίχρονο αλλά συνέχισε να αγωνίζεται. «Δεν νομίζω ότι έχει σπάσει. Οι εξετάζεις αρχικά έδειξαν ότι ήταν σπασμένος . Θα δούμε την Κυριακή στο Ντάλας με περισσότερες εξετάσεις ποια είναι η κατάσταση του αντίχειρα» ήταν τα λόγια του Ντόντσιτς.

Όπως είναι λογικό έχει σημάνει συναγερμός στους Μάβερικς προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Ντόντσιτς με τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων να αναμένονται σήμερα.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024