Απίστευτη ατυχία για τον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε η Νικολοπούλου (pics)
Η ατυχία με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς μετά την αγκωνιά που είχε δεχτεί η Βίτολα και τέθηκε νοκ-άουτ, είδε να αποχωρεί υποβασταζόμενη και η αρχηγός, Αγγελική Νικολοπούλου.
Μεγάλη ατυχία για τον Ολυμπιακό, στον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, η Αγγελική Νικολοπούλου τραυματίστηκε σοβαρά και έφυγε υποβασταζόμενη για τα αποδυτήρια.
Πολύ μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς η αρχηγός του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού των τελικών και η απουσία της ίσως επηρεάσει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Η ατυχία για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό συνεχίζεται. Και αυτό διότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία παίκτρια του συλλόγου τραυματίζεται σε τελικό πρωταθλήματος φέτος. Είτε αυτό το ματς είναι για την Α1 μπάσκετ γυναικών, είτε για τη Volley League γυναικών.
Η Νίζετιχ τραυματίστηκε χθες (27/4) κατά τη διάρκεια του 5ου τελικού της Volley League γυναικών, σε μία εξέλιξη η οποία επηρέασε καθοριστικά την έκβαση του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό εντέλει να κατακτά το πρωτάθλημα στο «Μελίνα Μερκούρη».
Επίσης, ο Τζούριτς είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον 4ο τελικό της Volley League ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε ένα γεγονός βέβαια που δεν επηρέασε αρνητικά την έκβαση του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας του «τριφυλλιού» με 3-1 στις νίκες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.