Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 με αντίπαλο τη Γαλλία στην «Opap Arena».
Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, επέλεξε σχήμα με 3-5-2 θέλοντας να αφήσει όσο το δυνατόν λιγότερους χώρους στους «μπλε».
Πίεση σε όλο το γήπεδο από την Εθνική
Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο τριάδα στην άμυνα. Ρότα και Γιαννούλης θα είναι στα δύο άκρα, με τους Μπουχαλάκη, Γαλανόπουλο και Μπακασέτα στον άξονα και τους Μασούρα, Ιωαννίδη στην επίθεση.
Ο Σιδηρόπουλος υποβιβάστηκε από την ελίτ κατηγορία, όπου ήταν τυπικά εδώ και τρία χρόνια, ενώ έσβησε και κάθε ελπίδα για ανέλιξη του Παπαπέτρου στην κορυφαία κατηγορία. Ολο το παρασκήνιο