Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 86-85.
Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 μετά το ματς ο Ζοάν Πλάθα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του και τόνισε πως και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν νικήσει.
Όσα είπε ο Πλάθα:
«Δεν έχουμε κερδίσει σε αυτή την έδρα για σχεδόν 30 χρόνια. Πρέπει να το θυμούνται όλοι αυτό.
Όταν κερδίζεις ή χάνεις στον πόντο σημαίνει πως και οι δύο ομάδες άξιζαν την νίκη ή την ήττα. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Όμως, στο τέλος ήμασταν πιο soft.
Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να κάνουμε πιο σωστά τα φάουλ στο τέλος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε τεράστια προσπάθεια».
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.